Měla bych dotaz ohledně vysokých...

Dobrý den, měla bych dotaz ohledně vysokých antifosfolipidových protilátek a těhotenství (2 zamlklá těhotenství). Beru prekoncepčně Anopyrin a v případě těhotenství mám aplikovat Clexane. Je toto dostačující? Vím, že hodně žen užívá i Prednison. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Prednison v nízkých dávkách se opravdu podává a v nízkých dávkách je bezpečný pro plod i matku, měl by se ale užívat v indikovaných případech a pokud jste podstoupila imunologické vyšetření asi v závěru vyš. bude i doporučení ohledě kortikoidů, podávání nízkomolekulárních heparinů jako je např. i vámi zminovaný preparát je po 2 potratech indikovaný ve vašem případě

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: