Příjemný den, ráda bych se...

Příjemný den, ráda bych se zeptala.Již 14 dní mám pocit nechutenství, nával, zvracení.Antikoncepci beru 5měsíců v celku kvůli operaci srůstů, která proběhla v září.Nemohu posoudit zda jsem těhotná, prsa se změnila změnou prášků.Test vyšel negativně, ikdyž jsem na prohlídku objednaná.Nevím jestli mám prášky přestat brát.Jak se zařídit.Je možné otěhotnění přes antikonc.jannete...když jsem ji nevynechala.Mentrua byla vždy pravidelná.Děkuji za odpověď.25let.

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Pokud antikoncepci skutečně užíváte pravidelně podle doporučení, pak je šance na otěhotnění zcela minimální. Příznaky těhotenství, které popisujete, se většinou objevují nejdříve v pátém až šestém týdnu, tedy týden až dva po vynechání pravidelné menstruace v době, kdy je těhotenstký test z moči vždy již pozitivní. Příznaky, které popisujete, by mohly být i nežádoucími účinky antikoncepce, ale obvykle se v takových případech objevují spíše na začátku užívání než po pěti měsících. Rozhodně je na místě celkové vyšetření u gynekologa, které jste již ale předpokládám, absolvovala. T.Masaříková

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: