????????

Dobrý den,před asi 6ti lety jsem po cca 14té injekci penicilinu zkolaboval a od té doby beru Neurol 1,0 do nedávna i 6x denně,poslední týdny jsem to stáhnul na 2,5 +1 Apo parox.Ale trápí mi stálá únava a nechut žít,velmi často mám chut se životem skončit ale nemám odvahu.děkuji za radu.L.

Odpověď odborníka:

Pravděpodobně je vaše terapie nedostatečná. Dlouhodobé užívání neurolu není příliš vhodné, protože se m.j. jedná o návykový lék. Doporučovala bych s vaším psychiatrem probrat další možnosti léčby - kombinace antidepresiv, ev. i léků z jiných skupin a určitě i psychoterapii a její možnosti vč. hypnosy, fototerapie aj. Je mnoho možností, které jste ještě nevyzkoušel, takže neztrácejte naději.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Jak bojovat s periferními neuropatiemi? Všemi dostupnými prostředky!
Jaké existují rozdíly u chlapců a dívek s Prader-Willi syndromem?
Poruchy spánku
Články: Poruchy spánku
Nespavost je závažným...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Obřízka ve starém Egyptě
Články: Obřízka ve starém Egyptě
Obecně se přijímá názor, že...
Virové záněty jater (hepatitidy)
Články: Virové záněty jater (hepatitidy)
Virové hepatitidy jsou...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x