....

Dobrý den.Ctěla bych se zeptat na jednu věc.... dne 1.4.2012 sem měla ne skoro pohlavní styk,ale bojím se tzv.kapičky lásky... poté dne 5.4. sem stalo to co dne 1.4.2012...ale normálně jako vždy sem dostala dne 14.4.2012 měsíčky...tak se chci jen zeptat jestli bych mohla být těhotná,protože toho dne 1.4. sem si zapoměla vzít antikoncepci

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud se menstruace dostavila v očekávaném termínu a v obvyklé intenzitě, těhotenství lze vyloučit.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: