.

dobry den chtela sem se zeptat užívám antikoncepci jeanine 3 roky a ted jsem mesic vysadila mohu mit zpoždeni menstruace ?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, je to možné. První cyklus po vysazení dlouhodobe užívané antikoncepce může být prodloužen. Za normalní lze považovat maximálně 2 až 3 měsíce.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: