?

No ja jsem uz objednany k sexuologovi ale az za mesic jindy nemaji cas tak sem chtel slyset neco predem čím to muze byt apod.. Aby me to treba uklidnilo nebo i ne. Ale dekuji jinak za odpovedi.

Odpověď odborníka:

Vážený pane, psychiatr, zejména když jste u něho už byl, Vás jistě v případě zhoršení stavu přijme v bližším termínu než za měsíc. Tam by asi bylo dobré začít. Na dálku Vám udělá rozklad jen věštec z křišťálovou koulí – a těm bych tolik nedůvěřoval. A na internetu, jak jsem už psal, najdete také spoustu nevěrohodných informací. Přeju Vám klidnější čas a rychlé řešení Vašeho problému.

MUDr. Radkin Honzák, CSc.
MUDr. Radkin Honzák, CSc.

Specializace: Psychiatrie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: