...

dobrý den, chtěla bych se zeptat, co může způsobit antikontepce sunya, které beru 4 ,ěsíce a do toho kouřím a piju. Dneska Jsem byla na jedné párty a bolel Mě spodek, nemůže to souvisti s antikontepcí?

Odpověď odborníka:

Antikoncepce rozhodně bolesti v podbřišku nedělá,zajděte na kontrolu k praktickému lékaři,důvod bude jinde než v antikoncepci. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: