1.stupeň propadlého hrudníku.

Je mi 15 let a doktorka mi říkala , že mám mírný až 1 stupeň propadlý hrudník. Je to problém POROSTOU MI PRSNÍ SVALY ? Řekla mi , že to je spíše kosmetický problém. Nic mě netlačí , nebolí a furt mám dobré fyzické výsledky.... Již jsem zde psal akorát mám ještě jednu otázku POROSTOU MI PRSNÍ SVALY , KDYŽ MÁM MÍRNÝ AŽ 1 STUPEŇ PROPADLÝ HRUDNÍK ?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Romane, nemusíte se bát, prsní svaly Vám porostou jako každému. Jen máte mírně propadlý hrudník a to je jiná věc. S pozdravem Dr. Simon Julínek

MUDr. Simon Julínek
MUDr. Simon Julínek

Pracoviště: klinika Palas Athea

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: