10 tyden těhotenství a "spinim"

Jsem v 10 tydnu těhotenství a "spinim" muze se jednat o potrat? Nebo to je neco jineho?

Odpověď odborníka:

Špinění se v raném těhotenství často vyskytuje ale dělat prognózy o dalším vývoji není bohužel možné. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: