2 měsíce píchání v pravém uchu-vystřelování

  • Dotaz od: Vondrackova
  • Publikováno: 18.10.2009
  • uLékaře.cz

Pane dotore už 2 měsíce mně píchá v pravém uchu .Byla jsem 14.8.2009 na ORL kde zjistili streptokoka-léčba antibiotiky CEFZIL.Tento rok už 11antibiotikum.Poté mně začalo píchat v uchu.Následovala zubní lékařka a CT.Vše bylo negativní,ale ucho mně bolí stále a v současné době už i hlava na pravé straně. Už nevím co dělat dál prosím poradte mně. Moc Vám předem děkuji za kladné vyřízení mého dlouhodobého problému.Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, rozhodně bych doporučoval neokládat odborné vyšetření na ORL, kde by se mělo zjistit, jaká je příčina obtíží a navrhnout odpovídající a účinnou léčbu. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: