2 vynechané piluky

dobrý den muzu otěhotnět když sem si zapomela vzít 10 a 11 pilulku antikoncepce sunya a měli sme pohlavní stik před i po zapomenutí ( prítel se do me udelal)

Odpověď odborníka:

dobrý den, pokud se zapomenou dvě pilulky -riziko otěhotnění tu je. Záleží, jak dlouho antikoncepci již berete a na dalších okolnostech. Při pochybnosti bych doporučil provedení těhotenského testu.

MUDr. Jakub Vykouk
MUDr. Jakub Vykouk

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Soukromá gynekologická ambulance Buštěhrad

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: