3 mesiace zvysena teplota a aslo

dobry vecer moj problem trva uz 3 mesiace. zacalo sa mi to zvecsenymi uzlinami, dotoho teploty do 38. dostala som antibiotikum augmentin. ziadne bolesti hrdla nic. len teploty, unava ako ked je clovek chory. dobrala som tie, chvilku sa polepsilo a o par dni zasa...teploty....brala dostala som dalsie antibiotika xiclav ( pracujem v Rakusku takze tu mi to dali) tie som brala tyzden no teploty stále...tie mi dali potom este 3 dni ( 1 gramove) vybrala som aj tie ....polepsilo sa...uzliny ostali navrete. no teplota stale do 37,5 ASLO som mala na 780 zvysene.....dotoho ma zacal boliet chrbat ale taka bolest ! ze mi noha trpla potom ruka. strasne zavraty ze som skoro odpadla 4x ...ta bolest chrbta stale trva. ASLO kleslo na 500....teploty mam dennodenne, strasne som unavena uz neviem co mam robit. uzliny mam stale navrete. boli ma pri hrudi ako keby tlak na hrudniku. teploty trvaju uz treti mesiac a ja neviem co dalej . moj doktor povedal ze by to mohol byt streptok ? uzivam vse tko mozne na imunitu, snazim sa aj zdravo stravoat. mam ist aj na alergologiu o mesiac, lebo stale som zahuhnana a vsetko ma svrbilo cele leto..krvny obraz som mala zly aj prvy krat aj druhy. rozmyslala som ci by to nemohla byt toxoplazmoza, borelioza alebo mononukleoza?..niekedy mi je aj lepsie, idem von, alebo sportovat na diskoteku a potom tyzden nemozem z postele vstat co mi je tak zle ....prosim poradte, som zufala :( dakujem

Odpověď odborníka:

Dobrý den, jistě chápete, že odpovídat jen na základě vašeho popisu bez možnosti dalšího vlastního vyšetření je jen spekulací. Nicméně - jestliže je přítomno svědění, lze uvažovat o alergii, ale ta se vždy vyvíjí až na základě poruchy funkce dráhy jater a dráhy tlustého střeva. S ohledem na to, že 70% lymfatické tkáně je napojena na střeva, je jasné, že užívání antibiotik nemohlo přinést úlevu. E-B virosa, nebo též mononukleosa, dělá únavové stavy, obzvláště v kombinaci s borreliosou. Toxoplasmosa s sebou nese i nezdravé riskování v běžném životě - toho by si ostatní kolem všimli.... Ať už se bavíme o streptokokovi, či jiném, jde o elemnty, které se běžně vyskytují a za jejich přemnožením stojí něco jiného, nejčastěji překyselení, či jiné poškození tkání.Asi by bylo nejlepší začít odkyselovacími postupy, dále eliminovat negativní dopad stresu, upravit jídelníček s ohledem na krevní skupinu, podpořit imunitu a trávení přírodními produkty a postupy a až poté podporovat činnost dráhy jater a ledvin. V případě nejasností či potíží ev. znovu kontaktovat. Přeji brzkou úzdravu.

MUDr. Libor Němec
MUDr. Libor Němec

Specializace: Oční lékařství
Pracoviště: Oční ambulance a Iridologická poradna, Vyškov

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: