3 měsíce zalehlé levé ucho

Již více jak 3 měsíce mám zalehlé levé ucho. Cítím v něm tlak a určitou plnost, teď už i mírnou bolest. V lednu a únoru jsem absolvovala 3x vyšetření na ORL, bylo mě provedeno pokaždé audiometrické vyšetření, politzerace, užívala jsem Cavinton a Neuromultivit. Nemám rýmu, ani bolest v krku nic a tak mě pan doktor řekl, že z jeho pohledu pro mě více udělat nemůže a doporučil mě do kloubní stomatochirurgické poradny a na neurologické vyšetření. Na to první vyšetření jsem objednaná až v červnu a druhé až koncem dubna. Chci se zeptat, zda ORL nemůže v tomto případě udělat něco více, než mě bylo provedeno. Mám-li čekat na další vyšetření až do června, budu s tímto problémem chodit 1/2 roku s tím, že se mi k tomu už přidává nepříjemná tlaková bolest. Taky bych se chtěla zeptat, jak může tento můj problém souviset s neurologií a stomatologií. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Co může a co nemůže více provést ORL lékař je otázka pro příslušného specialistu. Z neurologického hlediska, pokud máte pouze zalehlé ucho a nemáte další potíže, závratě, bolesti hlavy apod. je neurologická příčina spíše nepravděpodobná.

MUDr. Magdaléna Hlavačková
MUDr. Magdaléna Hlavačková

Specializace: Neurologie
Pracoviště: neurologická ambulance Uherský Brod

 
Líbí se vám odpověď?
-14 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Jak správně ošetřit puchýř
Články: Jak správně ošetřit puchýř
Odřely vám nohy nové boty...
Zničený chrup jako následek nedostatečné výživy
Články: Zničený chrup jako následek nedostatečné výživy
Nadbytečné kilogramy trápí...
Díky pravidelnému dárcovství krve zjistili panu Jaroslavovi rakovinu včas
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Revma lze ovlivnit i výběrem stravy
Články: Revma lze ovlivnit i výběrem stravy
Revmatoidní artritida umí...
Zánět žil
Články: Zánět žil
Zánět žil, flebitida, se...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: