3 týdny bez antikoncepce

Dobrý den, Beru antikoncepci Triquilar ale neberu ji ještě ani půl roku cca 2 měsíce. Už jednou jsem si oddálila menses o deset dní a dobrala jsem celé plato i když jsem si měla vzít jen deset měsíčky jsem dostala při dobírání posledních 7mi tabletek.Měla bych si teď udělat pauzu aby si na to tělo zvyklo i když menses nedostanu jenže je potřebuji jakoby ještě přirozeně posunout kvůli dovolené je možné aby jsem byla další 3 týdny uplně bez prášku než příjde přirozená menstruace a poté je začala zase pravidelně užívat ? (po dobu 3 týdnů se nebudu s partnerem milovat takže budu prostě jen bez prášku a 100% nebudu mít během 3 týdnů sexuální vztah) Děkuji za odpověď a přeji krásný zbytek dne :)

Odpověď odborníka:

Dotazu příliš nerozumím obecně třífázová antikocepce není vhodná ke kontinuálnímu užívání je potřeba dokončit načatí plato a potom pokud potřebujete udělat pauzu a začít znovu první den dalších menses, Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: