3 týždne antikoncepcie, potom týžden bez

Dobrý deň, už asi rok ma trápi otázka, či ten týždeň, keď prestanem brať antikoncepciu kvôli menštruácii.. či aj cez ten týždeň môžem mať pohlavný styk nechránený.. Beriem Artiziu, 3 týždne a potom 1 týžden prestanem.. a zaujíma ma ten týžden keď čakám na menštruáciu.. :) ďakujem za odpoveď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, při pravidelném užívání tablet jste před otěhotněním chráněna i během týdenní pauzy.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Poznejte sami, že se s vašimi játry něco děje
Články: Poznejte sami, že se s vašimi játry něco děje
Bolí vás často břicho a na...
Alergičtí můžete být i na vodu
Články: Alergičtí můžete být i na vodu
Voda tvoří asi dvě třetiny...
Cystoskopie
Články: Cystoskopie
Cystoskopie je endoskopické...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Opakované záněty středního ucha? Přestaňte dítěti kouřit pod nos!
Prolaktin může pomoci kvalitnímu sexuálnímu životu mužů
Zbavte se modřiny snadno a rychle
Články: Zbavte se modřiny snadno a rychle
K modřině lze přijít dnes a...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x