35tt

Dobrý den, měla bych takový dotaz. začínam 35tt a od 26tt mi pan doktor hrozil předčasným porodem z důvodu měkkého a centricky natočeného hrdla. Nicméně jsme vydrželi až do ted a já bych se chtěla zeptat, zda mohu ted mít pohlavní styk??mohl by samotný styk, případně orgasmus mít vliv na miminko. Mohlo by mu to nějak ublížit nebo by hrozil "jen" předčasný porod?moc Vám děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, miminko sexem nijak neohrozíte, ale pokud by manžel do vas ejakuloval, látky ze spermatu by mohly vyvolat předčasný porod stejně jako sex jako takový by mohl předč. porod vyvolat, ale je to na vás...Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: