5+5 tt

Dobry den, chtěla bych se zeptat, lékař mi stanovil těhotenství v termínu 5+5tt Na UZ byl vidět výstavní vacek o velikosti 7 mm a zakládající se zloutkovy vacek. Rekl mi at přijdu na kontrolu za 14, zda z toho "neco bude" tri dny po vynechali menstruace jsem mela hcg 402 a o dalsi 3 dny pozdeji 986. Lékař se,ale tvářil,ze těhotenství nedává velkou nadeji. Nasadil mi souhlasím 2x1 tbl. Chtela bych se zeptat jak vidite me naděje, předem dekuji za odpoved. S pozdravem Malá PS:Mam potvrzené PCO

Odpověď odborníka:

Není možno v tomto stadiu dělat prognózu ale v 5+5 týdnu by již HCG mělo být podstatně vyšší a také by již měla být patrna akce srdeční,je ale možnost že jste otěhotněla později to ukáže příští ultrazvuk. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: