5 cm šroub ?

Dobrý den,pane doktore,prosím Vás,v červnu 09,jsem byla na operaci zanártní zlomeniny 5 MTT,mám tam 5 cm šroub.Chci znát Vaši odpověď,zdali šroub z nohy vyndat,je to lepší? Nebo to do budoucna vůbec nevadí, že tam zůstane? Děkuji moc !

Odpověď odborníka:

Dobrý den, zda vyjmout či pomechat záleží na způsobu fixace, někdy je to nuté šroub ponechat. Doporučuji tedy konzultaci s ošetřujícím ortopedem. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: