7denní pauza

Bylo by možné vysadit po 14ti dnech, nechat proběhnout sedmidenní pauzu a potom už přestat užívat HAK a vysadit? Proběhla by tím pádem menstruace o týden dříve? Jsou tu nějaká rizika poškození cyklu.Děkuji za odpověď.HAK jsem vysadila.po 2 týdnech ze zdravotních důvodů.nyní mám jakovy 7 denní pauzu a čekám na menses.

Odpověď odborníka:

Pokud jste již vysadila, nemůžete nic jiného dělat než vyčkat menses. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Zbavte se modřiny snadno a rychle
Články: Zbavte se modřiny snadno a rychle
K modřině lze přijít dnes a...
Jak správně ošetřit puchýř
Články: Jak správně ošetřit puchýř
Odřely vám nohy nové boty...
Růstové grafy ukážou
Články: Růstové grafy ukážou "budoucnost"
Růst a jeho sledování patří...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
S léky na slunce? Problematická nejsou jen antibiotika
Články: S léky na slunce? Problematická nejsou jen antibiotika
Konečně nastal čas dovolené...
Plicní embolie
Články: Plicní embolie
Plicní embolie je vmetení...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: