7denni pauza a antikoncepce

Dobry den, ve stredu jsem uzila posledni pilulku z 21 a ve ctvrtek mela nechraneny pohl. styk... V sobotu mi normalne zacala menstruace. Vim, ze v pauze jsem chranena, ale zajima me zda i presto bych mohla otehotnet, coz bych zjistila az nasledujici mesic. Je mozne, ze i pri zacinajici menstruaci by se vajicko oplodnilo? Beru HA Microgynon jiz 8 let tahem, ale i presto se desim selhani... mam vzit radeji postinor?

Odpověď odborníka:

Pokud jste neudělala chybu v užívání jste chráněna i v pauze,menses přišla takže gravidita je nepravděpodobná,Postinorem by jste si jen rozházela cyklus. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: