7mi denní vysazení

Dobrý den, již první měsíc beru antikoncepci Yadine. Chtěla jsem se zeptat, jestli v týdenní pauze kdy mám dostat MS jsem stále chráněná proti otěhotnění, když jsem brala prášky minulé tři týdny pravidelně. Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, jste chráněná i v 7 denní pauze.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: