Abdominoplastika

Dobrý den. Již několikátým rokem se potýkám s problémem převyslé kůže na břiše po císařském řezu. 3 roky po porodu jsem shodila téměř 35 Kg. Cvičila jsem a cvičím, ale už jsem se to rozhodla řešit, protože nevidím žádné změny, že by se kůže vypla, proto mi asi nezbude nic jiného než plastická operace. Slyšela jsem, že tento zákrok hradí i pojišťovna. V jakých případech tomu tak bývá. Mockrát děkuji za informace a rady.

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Nejprve je třeba blahopřát k tomu, jak skvěle jste si poradila s váhou. Pokud vím, žádná pojišťovna abdominoplastiku nehradí. Ale podle snímku mi abdominoplastika vhodná nepřijde. Za 1.: tetování kolem pupku by se přesunulo nad sponu stydkou a to by nepůsobilo hezky, za 2.: myslím, že to je zákrok zbytečně rozsáhlý. U Vás by podle snímku stačila tzv. miniabdominoplastika. Výkon výrazně levnější, méně rozsáhlý,s menší jizvou a s rychlejší rekonvalescencí. Navíc u něho nedochází k přesazování pupku, tudíž by tetování zůstalo tam, kde má být. Mějte se hezky, dr. Remeš

MUDr. Robert Remeš
MUDr. Robert Remeš

Specializace: Plastická chirurgie
Pracoviště: Plasticare s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: