Ablace srdce

Dobrý den, jsem po ablaci srdce AVRNT AV uzlu slow slow, jsem dlouhodobe lecena pro anemii čer. krvinky vždy kolem 100 i s léky.Jsem dost unavená. Mam jit na operaci pateře - šrouby. Za jak dlouhou dobu po ablaci je to vhodne. Při domacim měřeni tlakoměru je tep a tlak v pořadku, ale objevi se mi označeni porucha rytmu. Někdy mi připada jako kdyby mi někdy srdce nějakou dobu netluče a pak naskočí. Mám fyzicky narocnou praci. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, po tomto typu ablace se arytmie většinou nevrací. Pokud máte nepravidelný tep, může se jednat o jinou arytmii nebo extrasystoly. Extrasystoly jsou stahy mimo pravidelný rytmus. Nejsou nebezpečné, pouze nepříjemné. Dle mého názoru na operaci můžete jí za 1 měsíc, domluvte se kardiologem, který operaci prováděl.

MUDr. Zbyněk Cejnar
MUDr. Zbyněk Cejnar

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: