Abrupce placenty

Dobrý den, před pár týdny jsem prodělala abrupci placenty v 38+5tt (první těhotenství), byl proveden akutní císařský řez, bohužel se již nepodařilo naše miminko zachránit. Ráda bych se zeptala na : 1)riziko opakování 2)za jak dlouho doporučujete Vy další těhotenství 3)zda budou v dalším těhotenství následovat nějaká jiná vyšetření, než jen klasická 4) budu víc sledovaná? Žádné rizikové faktory jako např.: věk nad 35let (je mi 24let), bílkovina v moči, vysoký krevní tlak, kouření, náraz do břicha, jsem během těhotenství neměla, jediné co jsem na konci těhotenství měla byly mírné otoky rukou a brala jsem nejdřív magnesium a poté železo. Moc Vám děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Risiko pro další graviditu není nijak zvýšené,další graviditu bych doporučil tak s odstupem 4-6 měsíců ,budou prováděna klasický vyšetření je pravděpodobné, že ke konci gravidity bude častější ultrazvuk, nemějte obavy. Příjemný den.

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: