Absces-lecba

Dobry den dcera trpi opakovanym abcesem.Udela se ji boulicka v podpazi nebo na noze a kdyz nejde jeste ten den na chirurgii aby ji to narizly a vycistily,tak 3.den ji musi dat narkozu a vyriznout.Nevime si rady co s tim.Lekari rikaji ze to muze mit i po jidle ze si ma dat pozor co ji.Zijeme v nemecku,ma 3deti a uz ji 8x operovaly.Na internetu ctu ze Wobenzym cisti telo,myslym si by potrebovala takovou ocistovaci kuru.Moc dekuji A

Odpověď odborníka:

Dobrý den, doporučovala bych imunologické vyšetření. S Wobenzymem bych raději počkala až po krevních odběrech. Lze provést i stěr z ložiska a vyrobit autovakcínu přímo z bakterie, která se na vzniku abscexu podílí. Ev. zvolit jiný druh imunostimulace. Někdy je nutné i přeléčení antiibotiky, ev. na několik týdnů nasadit malou preventnivní dávku antibitoika.

MUDr. Marcela Vorlíčková
MUDr. Marcela Vorlíčková

Specializace: Alergologie a klinická imunologie

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
 
Naposledy čtené: