Absence menstruace

Dobrý den, brala jsem 2 platíčka HA Lunafem, protože jsem potřebovala oddálit menstruaci. 20.4. jsem vysadila z důvodu 7denní pauzy a zatím se dostavilo pouze hodně slaba asi jednodenní menstruace a špinění. jsem taky hodně ve stresu.........mám počkat, jestli se menstruace dostaví? Pilulky jsem brala poctivě. Nebo je nějaka pravděpodobnost.že jsem těhotná? děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, při antikoncepci v pauze můžete jen špinit, nic se neděje.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
8 ověřených způsobů, jak nedat šanci chorobám srdce a cév
Kolorektální karcinom
Články: Kolorektální karcinom
Kolorektální karcinom je...
Potřebujete zklidnit nosní sliznici? Vsaďte na šetrnost!
Články: Potřebujete zklidnit nosní sliznici? Vsaďte na šetrnost!
Uvolnit ucpaný nos při rýmě...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Bolesti hlavy
Články: Bolesti hlavy
Bolest hlavy tedy může být...
Medikamentózní léčba benigní hyperplazie prostaty
Brusinky, česnek a petržel: síla, která zkrotí infekci močových cest
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Cirhóza jater
Články: Cirhóza jater
Cirhóza, lidově ztvrdnutí...
Poznejte příznaky klíšťové encefalitidy dříve, než bude pozdě
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: