Absence menstruace po kyretáži

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat, před 2 měsíci jsem byla na kyretáži, prodělal jsem následně zánět i když jsem vše dodržovala. Bylo mi řečeno, ře jsem se buď brzy zavřela a krev byla médium pro množení bakterií nebo se dostala dovnitř nfekce nebo byla zavlečena při výkonu. Přeléčili mě antibiotikama po dobu 7 dnů. Po 14 dnech jsem měla opět bolesti v podbřišu, tak mi doktor píchl vyvolávačku, abych dostala menstruaci co ńejdříve a vše se vyřešilo ale menstruace nepřišla, bolest odezněla. Za 14 dní jsem měla opravdu velké bolesti v podbřišku, myslela jsem, že už to dostanu ale na USG nic vidět nebylo, žádná volná tekutina nic, tak mi dal další injekci s tím, že určitě do pár dní menstruaci dostanu ale už je to 13 a zase nic. Je možné, že můžu mít v děloze srůsty?? Mám celkem strach, chtěla bych co nejdříve otěhotnět ale čekám na menstruaci jak na smylování. Jaký bude následující postup, dá mi doktor nějaké léky s jinou účinnou látkou? Nejraději bych šla na hysteroskopii ambulantní abych věděla na čem jsem. Momentálně mě nic nebolí. Co si prosím Vás myslíte o postupu léčby? Děsím se zbytečně? Stává se , že menstruace po kyretáži se dostaví až po tak dlouhé době? Už tomu nevěřím, že přijde.Děkuji

Odpověď odborníka:

Další postup bude odviset od vyšetření ultrazvukem jak vysoká je sliznice děložní,pokud bude dostatečně vysoká hysteroskopie by byla zbytečná. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: