Absence menstruace při užívání antikoncepce

Dobrý den, prosím o informaci, zda je normální při užívání antikonce nemít menstruaci , více než 3 cykly. Nyní jsem antikoncepci vysadila (cca 16 dní), ale menstruaci stále nemám. (již od února). Informovala jsem o tom lékařku, ale více méně to neřeší. Je pravda, že jsem měla teď hodně stresové období. Těhotenský test jsem si dělala opakovaně , vždy byl negativní. Od posledního styku je to už cca 2 měsíce. Dá se na běžný těhotenský test spolehnout ?Jak dlouho po vysazení antikoncepce je adekvátní čekat na menstruaci, a kdy by se již mělo jít na vyvolávací injekci ? Mám strach , aby se něco nezanedbalo . Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Nemít menses 3 cykly jistě není normální vyšetření včetně ultrazvuku je rozhodně vhodné. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: