Absence sperma

Je mi 14 let a eště neprodukuji sperma. Bojím se že ho nikdy produkovat nebudu tím pádem nebudu mít děti. Strašně se bojím. Nemůže to mít něaký dopad na to když ve 13-ti letech jsem měl obřízku? Čůrám malý prod moči nemůže to mít také vliv na moje onemocnění?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Vaše obavy jsou zbytečné, sperma se začínś tvořit s pohlavním vyzráváním. Špatný proud moče je nutné řešit s dětským urologem. S pozdravem LM.

MUDr. Ladislav Mašek
MUDr. Ladislav Mašek

Specializace: Urologie
Pracoviště: Urologie Ukrajinská, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x