Acc

pani doktorko děkuj za rady ted jsme se vas ptala ohledne acc děkuji ale ješte dodatek synovi jsme ho dalal včera 2 krat do 15 hod jak pišete ale začina se mi zdat že kašle misto aby se odkašlaval začina byt po tom acc suchy je to možne?? a je možne že dite voc kašle jak spinka jak to ma jen v krku a prudušky čiste ?? dik Klara

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud je syn zahleněný, tak mohou sekrety z nosu stékat po zadní straně nosohltanu a dráždit ke kašli, který může být i suchý. Hlavně tomu tak bývá v noci v poloze vleže. Pokud by kašel přetrvával déle jak 14 dní po infekci a byl převážně suchý, tak bych doporučovala doplnit ještě alergologické vyšetření. Pokud už je kašel spíše suchýá tak bych ACC long již nepodávala zkusila např. Sinecod, což je lék proti dráždivému suchému kašli.

MUDr. Marcela Vorlíčková
MUDr. Marcela Vorlíčková

Specializace: Alergologie a klinická imunologie

 
Líbí se vám odpověď?
+4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: