Achillova šlacha

Dobrý den, myslíte že mohu posilovat nohy se závažím jako dřepy, mrtvé tahy atd. když mám (měla jsem) zánět A. šlachy? Asi před měsícem se mi to stalo. Ale teď mě nebolí vůbec při ničem jen mi křupe při skocích a taky občas po posilování. Protahuji 2x denně asi 10 minut a mažu ibalginem. Co byste mi doporučil?

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Výše uvedené cviky představují enormní zátěž na kolena a lýtkové svaly a je otázkou zda je vůbec doporučit. Po zánětu AŠ bych snimi vyčkal minimálně 3 měsíce

MUDr. Miroslav Skoták
MUDr. Miroslav Skoták

Specializace: Ortopedie
Pracoviště: soukromá ambulantní praxe v Humpolci a Počátkách

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x