Achillova šlacha

Dobrý den. Mám 11 týdnů od operace utržené achillovky. Noha normálně zatěžuji, občas se objeví mírný otok v oblasti kotníku. Kdy se vše spraví a noha natíkat nebude??

Odpověď odborníka:

Záleží na mnoha okolnostech, znehybnění, pohmoždění okolí, technika sešití šlachy a brzké zatěžování. Nález, pokud probíhá bez komplikací, se normalizuje po 6 ti měsících.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Na „křečáky“ platí léčivé punčochy
Články: Na „křečáky“ platí léčivé punčochy
A ne ledajaké! Jedná se o...
Jak se chránit před alergickým zánětem spojivek?
Články: Jak se chránit před alergickým zánětem spojivek?
Zarudnutí a svědění oční...
Lidské papilomaviry útočí
Články: Lidské papilomaviry útočí
Zkratka HPV znamená human...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Létejte bezpečně – s flavonoidy!
Články: Létejte bezpečně – s flavonoidy!
Sezení v klidu a zabývání...
 Matrace se mohou stát zimním útočištěm roztočů
Pupík novorozence – umíte ho správně ošetřit?
Články: Pupík novorozence – umíte ho správně ošetřit?
Miminko je konečně na světě...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: