Achillova šlacha

Dobrý den. Mám 11 týdnů od operace utržené achillovky. Dnes jsem byl poprvé od operace v práci, rozhodl to můj ošetřující lékař. V práci skoro pořád sedím, jen občas si pro něco zajdu. Noha mě nebolí, při chůzi mírně kulhám, nemám sílu ve špičce nohy. Noha mě dnes po prvním pracovním dnu natekla. Není to nějaký špatný znamení?? Mám celkem strach, aby se s achillovkou nic nestalo.

Odpověď odborníka:

Změna zatížení může zůsobit otok kolem kotníků. Vhodné je použít dobře dozovaný elastický obvaz, Po skončení zaměstnání a při odpočinku končetinu stále ještě do zvýšené polohy. Stav se bude upravovat. Jinak se poradit se svým chirurgem.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Vyšetření moči
Články: Vyšetření moči
Vyšetření moči patří mezi...
Bolest jako varovný signál: dokážete ji poslechnout?
Články: Bolest jako varovný signál: dokážete ji poslechnout?
Bolest je často chápána...
S Nutridrinkem připravíte zdravou snídani během několika minut
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Proč nám cukají oči?
Články: Proč nám cukají oči?
Pod cukáním nebo svíráním...
Vymodlené dítě nemusí být zárukou trvalého vztahu
Články: Vymodlené dítě nemusí být zárukou trvalého vztahu
Podobně jako při vstupu do...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x