Achillova šlacha

Dobrý den, mám 11 týdnů od operace achillovky. Od pondělí chodím do práce v práci většinou sedím. Noha vždy mírně oteče. Používám elastickou ortézu Silistab Achillo. Při chůzi pořád kulhám. V pátek 7. září mám jet do Chorvatska, dovolená již nelze odložit ani zrušit (byla již jednou odložena). Bude v tu dobu noha ještě natíkat a budu kulhat??

Odpověď odborníka:

Obé asi bude přítomno. Postupně by se stav měl ale zlepšovat a potíže ustupovat. Určitě elastik bude potřeba, končetinu nepřetěžovat a být ostražitý před možnými pády nebo dostupy na nerovné plochy. Určitě řídit auto není na místě. Jinak oddych a psychická úleva hojení prospěje

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: