Achillova šlacha

Dobrý den, mám 12 týdnů od operace uržené achillovky. Nohu normálně zatěžuji, noha nebolí, jen občas natíká. Při chůzi kulhám, protože se neodrazím od špičky. Může se šlacha ještě znovu utrhnout nebo jinak poškodit?

Odpověď odborníka:

V tomto stadiu hojení šlachy by došlo k natržení sešité ruptury Achilovy šlachy jen zcela vyjímečně opětným přetížením, úrazem. Toho se jistě vyvarujete. Na kontrolách vám jistě žádná mimořádnost nebyla zjištěna.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: