Achillova šlacha

Dobrý den, včera jsem vám psal dotaz i s přiloženou fotografií. Dnes došla odpověď, ale nešla mě otevřít. Otázka byla jestli by jste mě doporučil pobyt u moře, když jsem měl 8.6.2012. operaci utržené achillovky a jestli se s tím může ještě něco stát. Mohl by jste mě prosím odpovědět znovu? Děkuji.

Odpověď odborníka:

Pobyt u moře po této době je opravdu doporučitelný, naopak koupání v moři a vliv mořské vody a jodem bohatého ovzduší bude přínosem, Varovat se pádů, běhů a skoků.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: