Achillova šlacha

Dobrý den. 8.6.2012 jsem byl na operaci utržené achillovky. Dnes ještě pořád kulhám, noha občas oteče v okolí kotníků a někdy i zabolí. Na rehabilitace už nechodím. Mám ještě nosit ortézu Silistab Achillo a může jezdit na kole? Rotoped doma totiž nemám :-(

Odpověď odborníka:

Ortéza již podle stavu, pokud je průběh bez komplikací tak jistě ne, elastik je vhodný. Kolo je vhodné. Pozor na seskoky a doskoky s kola, ty ne.Jinak dle rady lékaře a operatéra.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Když pohyb zhoršuje dýchání
Články: Když pohyb zhoršuje dýchání
Nedostává se vám při...
Epilepsie
Články: Epilepsie
Epileptický záchvat může...
Druhý polštář pod hlavu může pomoci udržet nižší nitrooční tlak
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Jak si poradit s ječným zrnem
Články: Jak si poradit s ječným zrnem
Ječné zrno je pupínek nebo...
Pooperační bolest
Články: Pooperační bolest
Chystáte se na svou první...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: