Achillova šlacha

Dobrý den. 8.6.2012 jsem byl na operaci utržené achillovky. Dnes již chodím do práce. Při chůzi ještě pořád mírně kulhám, noha mě pořád natíká v okolí kotníků a na achillovce mám pořád bouli. Mám strach, aby to nebylo nějaký špatný. Co myslíte?

Odpověď odborníka:

Pokud tyto obavy máte a potíže se objevují, e vhodné s odstupem času od operace provést sonografické vyšetření konsistence šlachy a stavu spojení v místě šlachového přerušení.. Obraťte se opět na svého operatéra nebo ambulantní pracoviště, kde jste na opefraci byl s žádostí o toto vyšetření. Podle nálezu případná léčba.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: