Achillova šlacha

Dobrý den. Dne 8.6.2012 jsem byl na operaci utržené achillovky. Dnes ještě malinko kulhám a vnoze nemám ještě takovou sílu. Při ahybu prstů ke šlapce nohy se mě začnou prsty klepat. Na achillovce mám pořád ještě bouli a někdy i mírn otok. Čím je to vše způsobeno??

Odpověď odborníka:

Každý operační výkon a ošetření sebou přináší zánětlivé změny a výskyt hojícího granulomu kolem stehů. Existuje i lehký doprovodný zánět pochvy šlachy. Stav by se měl postupně upravovat. Šlachu by stále ještě nebylo radno příliš přetěžovat. Při přetrvávající existenci útvaru nad místem sešití doporiřuji vyšetření diagnostickým uůtrazvukem.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: