Achillova šlacha - 9 týdnů od utržení

Děkuji za odpověď. Bolestivé místo zarudlé není. Jen se tam při napnutí šlachy vytvoří taková boule, šlacha tam je na pohmat mírně zeširšená. Bude vše v pořádku nebo budou komplikace?

Odpověď odborníka:

Nyní už poslední slovo musí říci chiruirg, který operaci provedl a diagnostické vyšetření zobrazovací metodou. Obvykle se stav uklidní. Opatření, které jsem popsal k tomu přispějí.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x