Achillova šlacha - otok při hojení

Dobrý den. Mám 8 týdnů od utržení achillovky, chodím na rehabilitace. Šlacha je dobře hmatatelná, jen v jednom místě je trošku širší (tvoří takovou malá hrčku na noze). Je to takhle normální??

Odpověď odborníka:

Ano, kolem stehů je vždy nemikrobní drobná zánětlivá reakce, zduření je i známkou plného hojení.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: