Achillova šlacha - pooperační zánět žil?

Dobrý den, mám měsíc po operaci achillovky. Bral jsem injekce Zibor a teď beru prášky Godasal 100. Nohu jsem v ortéze více zatížil a začalo mě pobolívat lýtko. Jak se mám dané bolesti zbavit??

Odpověď odborníka:

Lýtko musí být vyšetřeno na možnost pooperačního zánětu žil i přesto, že jste bral potřebnou profylaxi. Pokud je rána v pořádku tedy krátkodobě přeléčení nesteroidním antireumatikem typu Ibalginu, jinak rehabilitace a fyzikální terapie podle nálezu na lýtku. Obraťte se na rehabilitační oddělení v místě vašeho bydliště.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x