Achillova šlacha reruptura

Mám 10 týdnů od operace utržené achillovky. Může se šlacha při chůzi znovu utrhnout??

Odpověď odborníka:

Je předpoklad, že při ošetření ruptury, zálěží na kvalitě tkáně a typu roztržení, použítí správné techniky sešití, by se šlacha porušit neměla. Plná zátěž s opatrností po 3 měsících. Větší zatížení po půl roce.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
Achilovka | Od: Jitka | 1.12.2013 02:55
Natrhla jsem si achilovku, ale nebyla jsem operována, léčím ji konzervativně cca 8 týdnů.Kdy budu moci chodit normálně?
reagovat
 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Jak správně ošetřit puchýř
Články: Jak správně ošetřit puchýř
Odřely vám nohy nové boty...
Zničený chrup jako následek nedostatečné výživy
Články: Zničený chrup jako následek nedostatečné výživy
Nadbytečné kilogramy trápí...
Díky pravidelnému dárcovství krve zjistili panu Jaroslavovi rakovinu včas
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Revma lze ovlivnit i výběrem stravy
Články: Revma lze ovlivnit i výběrem stravy
Revmatoidní artritida umí...
Zánět žil
Články: Zánět žil
Zánět žil, flebitida, se...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: