Achillova šlacha - zánět žil po operaci?

Dobrý den. Mám 5 týdnů od operace utržené achillovky, nohu mám v ortéze Vacoped. Nohu už začínám v ortéze zatěžovat. Včera mě začal bolet lýtkový sval. Co to způsobilo a není to neznačí to nějaký problém s achillovkou?

Odpověď odborníka:

Je třeba vyšetření a pokud bolí lýtko je třeba stav pečlivě zhodnotit a především zhodnotit cévní zásobení končetiny. I mladých liodí se může objevit zánět hlubokých žil. Provedení vyšetření včetně sonografie je na místě. Pokud by byl nález negativní potom postupovat terapii dále na rehabilitaci.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: