Achillova šlacha - zánět žil po operaci?

Mám 5 týdnů od utržení achillovky. Doktorka mě napsala prášky Godasal 100. Lýtko mě začlo bolet až jsem nohu začal více zatěžovat (chůze bez berlí, jen v ortéze Vacoped). Může být bolest způsobená i velkým zatížením lýtka? Děkuji.

Odpověď odborníka:

Bolest může být způsobena zatížením lýtka, ale vyšetření lýtka a stavu operační rány je nezbytné. Při bolestech lýtka je třeba vyloučit onemocnění žil dolních končetin jako možnou komplikací.. Obraťte se na svého lékaře, na oddělení, kdejste byl operován. Po vyšetření případná léčba.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: