Achillova šlacha - zánět žil po operaci

Zánět žil můžu dostat, i když jsem od operace achillovky bral prvně injekce Zibor a teď prášky Godasal 100? Noha nateklá vůbec není.

Odpověď odborníka:

Medikace je velmi správná a zánět žil je málo pravděpodobný. Ale i přes medikaci se může v několika procentech objevit. Tedy jistě vyšetření, jeho vyloučení a další, zřejmě, rehabilitační léčba.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: