Achillova šlacha - zánět žil po operaci

Dnes nohu moc nezatěžuji a bolest lýtka pomale odeznívá. Kdyby to byl zánět žil, tak by to bolelo pořád. Mám pravdu?

Odpověď odborníka:

Jistě by byl nález závažnější a trvalejší. Bolest, otok, teplota a laboratorní nálezy. Lékařské vyšetření je ale přece jen jistější.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: