Achilova šlacha

Dobrý den,v červenci 2015 operace achilovy šlachy poté rehabilitace.Zdálo se ,že je vše v pořádku a v prosinci 2015 při normalní chuzi jsem si tutéž achilovku opět natrhnul.Natrhnutí jsem léčil konzervativně a nyní rehabilituji.Stále se mi však nedaří achilovku rozhýbat mám to stále zhutnělé a při delší chuzi mě to bolí a natéká.Chtěl bych se zeptat zda achilovka bude v pořádku a pokud by to nebylo lepší jak pokračovat.Předem děkuji za odpověd.

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Záněty se někdy vrací, možností rehabilitace je celá řada a obvykle trvá až půl roku. Dochází sena magnet , laser, ozařování čirázovou vlnu.Operační řešení je poslední možností a provádí se při neúspěchu RHB léčby,

MUDr. Miroslav Skoták
MUDr. Miroslav Skoták

Specializace: Ortopedie
Pracoviště: soukromá ambulantní praxe v Humpolci a Počátkách

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Alergie může mít podobné příznaky jako nachlazení
Články: Alergie může mít podobné příznaky jako nachlazení
Přichází jaro a s ním...
Když světlo (ne)léčí revma
Články: Když světlo (ne)léčí revma
Lékaři různých oborů, často...
Jak se rozvíjí alergická reakce?
Články: Jak se rozvíjí alergická reakce?
Chcete-li rozumět tomu, co...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Bronchitida (zánět průdušek)
Články: Bronchitida (zánět průdušek)
Pod pojmem bronchitida se...
Bez jaterního enzymu se žloutenka typu C neobejde
Články: Bez jaterního enzymu se žloutenka typu C neobejde
Na ukládání tuku v játrech...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: