Achilova šlacha

Natrhla jsem si achilovku asi ve střední části, po stranách drží. Jsem léčena konzervativně se sádrou 1 týden a Vacoped asi další 6 týdnů. Jaká je pravděpodobnost, že bude noha v pořádku a kdy asi budu tak nějak chodit? Děkuji

Odpověď odborníka:

Chodit jistě okamžitě, zátěž naplno asi po 6 ti týdnech, sport po 3 měsících. Pokud bude průběh bezproblémpový, což lze předpokládat.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: