Achilová šlacha

Přeji dobrý den,takže doplňuji můj předchozí dotaz.Jsem 2 měsíce po operaci achilové šlachy a měl jsem znehybnění pomocí dlahy.Chtěl jsem po sundaní stehů Vacoped,ale ten bohužel pan doktor nezná ( co k tomu dodat ? ).Lékař mně předepsal MOBIVENAL micro a že by to mělo pomoci na to moje modrání chodidla.Počítal jsem s tím že mně pošle na ultrazvuk a zjistí jestli je vše v pořádku,ale nic.Zatím mně vozí sanitka na rehabilitaci a nic se nemění ve stavu s moji nohou.Moc Vám ještě jednou děkuji. S pozdravem Pokorný

Odpověď odborníka:

Foto není příliš informativní. K původní odpovědi mohu jen dodat, že vyšetření na cévní ambulanci interního oddělení by bylo na místě. Jinak dále pokračovat v rehabilitační léčbě, poh\bvá a fysikálnjí terapie, vodoléčba.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x